Eerlijk is eerlijk; zodra het mooier weer wordt, krijgen de meeste mensen zin om met de tuin aan de slag te gaan. Onkruid wieden, nieuwe plantjes en bloemen neerzetten en een nieuwe tuin set. Maar als het geen mooi weer is, ligt de tuin er bij de meesten een beetje verlopen bij. Niet zo gek, want naast dat veel mensen het te druk hebben om de tuin te doen, hebben mensen ook geen zin om in de stromende regen hun tuin bij te houden. Speciaal daarvoor kunt u voor tuinonderhoud in Amersfoort terecht bij Van Engelenhoven Bestrating.
Verschillende onderhoudscontracten voor tuinonderhoud Amersfoort

Bij Van Engelenhoven Bestrating, de hovenier voor tuinonderhoud in Amersfoort, kun je verschillende onderhoudscontracten afsluiten. Zo kun je kiezen voor een voorjaar-, of najaar contract, maar ook ieder seizoen behoort tot de mogelijkheden. Maar je kunt ook kiezen voor een wekelijks, maandelijks of kwartaal contract. Op die manier ben je er zeker van dat je tuin er altijd mooi bij ligt.

Voordelen van tuinonderhoud in Amersfoort uitbesteden

Natuurlijk, je kunt ervoor kiezen om het onderhoud van de tuin lekker zelf te doen. Maar als je profiteert van het uitbesteden van tuinonderhoud in Amersfoort, profiteer je van de vakkennis van specialisten. Want waar kun je het beste je gras leggen? En wat is het beste seizoen om te verpotten en snoeien voor die specifieke plant of bloem? Voor dit soort vragen kun je terecht bij de hoveniers voor tuinonderhoud in Amersfoort. Daarnaast heb je geen omkijken naar tuinafval, dit nemen zij voor je mee. En – uiteraard – gebruiken ze hun eigen professionele materiaal. Op die manier heb jij dus geen omkijken naar tuinonderhoud. In Amersfoort kun je hiervoor terecht bij Van Engelenhoven Bestrating.

Meer dan tuinonderhoud

Naast het tuinonderhoud in Amersfoort, kun je bij deze hovenier ook terecht voor de aanleg van een tuin of het ontwerp van een tuin. Handig, want op die manier kan Van Engelenhoven Bestrating je bij alles helpen. Van ontwerp, tot aanleg tot tuinonderhoud in Amersfoort en omgeving. Dankzij de jarenlange ervaring van de hoveniers, kunnen zij je het beste adviseren. Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? En neem dan vrijblijvend contact met ze op.

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail