Wat een geluk, u heeft een eigen tuin! Misschien heeft u uw favoriete bloemen of planten staan, of een prachtig loungeterras? Hoe het ook zij, een tuin vergt onderhoud. Naast het maaien van het gras en de planten water geven, moet er ook gesnoeid, bemest en gekapt worden. Dat kunt u zelf doen, maar waarom zou u niet een hovenier inschakelen? Wij geven u 5 redenen om Van Engelenhoven Bestrating, hovenier uit Amersfoort, te raadplegen voor uw tuinonderhoud.

Vraag een offerte aan

#1 Kennis in huis

De hoevnier van Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort heeft de juiste kennis in huis van zowel planten als dieren. Daarom weet hij precies welke voeding, hoogte, leefomgeving en mest geschikt zijn voor de beplanting van uw tuin. De hovenier kan u vertellen of u over de juiste grondsoort beschikt en wat er moet gebeuren om uw tuin te verduurzamen. Tuinonderhoud is en blijft tenslotte vakmanschap.

#2 Scheelt tijd en kracht

Tuionderhoud is een tijdrovende maar ook fysiek zware klus. Voor sommige mensen is het een ware uitlaatklep, maar lang niet iedereen denkt er zo over. Besteed het onderhoud van uw tuin daarom uit aan de hovenier uit Amersfoort. Van Engelenhoven Bestrating werkt snel, praktisch en heeft al benodigde gereedschap om van uw tuin een plaatje te maken. De heg snoeien? Tuinafval opruimen? De hovenier regelt het voor u.

Van Engelenhoven Bestrating, uw hovenier uit Amersfoort

#3 Regelmatig onderhoud

De seizoenen in Nederland zijn dusdanig verschillend dat ook een tuin wisselende behoeften heeft, zoals meer of minder bewatering of het snoeien van de boomtoppen. De kans is groot dat u pas weer aan de tuin denkt als de lente aanbreekt, en dan is het vaak te laat voor sommige klussen. De hovenier kan, afhankelijk van uw wensen, regelmatig langskomen voor het onderhoud van uw tuin. Bij Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort kunt u bijvoorbeeld een onderhoudscontract afsluiten voor het voor- en najaar of een maandelijks abonnement. U hoeft dan nergens meer aan te denken.

Bekijk de onderhoudscontracten

#4 Van begin af aan

Niet alleen voor het onderhoud van uw tuin, ook voor de aanleg daarvan kunt u terecht bij de hovenier uit Amersfoort. Van Engelenhoven Bestrating verzorgt bijvoorbeeld het grondwerk en de bestrating van uw tuin of terras. Ook levert de hovenier in samenwerking met lokale kwekerijen een prachtige beplanting of een strook (kunst)gras. Zelfs voor een vijver, schutting, tuinhuis of de aanleg van elektra kunt u de hovenier uit Amersfoort raadplegen.

#5 Meedenken over het ontwerp

Betrekt u een nieuwe woning of is de huidige tuin aan een opknapbeurt toe? Dan kunt u de hovenier uit Amersfoort vragen om een tuinontwerp, beplantingsplan of verlichtingsplan op te stellen. Hij komt bij u langs voor een persoonlijk gesprek waarin uw wensen aan bod komen en de tuin wordt ingemeten. Natuurlijk geeft de hovenier u ook advies. Vraag naar de mogelijkheden bij Van Engelenhoven Bestrating!

Neem contact op met de hovenier

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail